nav-left cat-right
cat-right

Iepuri Californieni

Iepurele Californian

Iepurii Californieni, ca si cei de Noua Zeelanda, se caracterizeaza prin forme carnoase, bine exprimate si face parte din categoria cu maturizare rapida. Sunt folositi pentru prasila incepand cu varsta de 4,5-5 luni. Lactatia femelelor este ridicata astfel incat pot hrani 7-8 pui fara probleme. Greutatea animalelor este de 4,5-5,2 kg. La varsta tanara, iepurii cresc in mod intesiv iar la varsta de trei luni ajung sa aiba o greutate de 2,3-2,5 Kg. In privinta indicatorilor productivi, el este asemanator cu iepurele alb de Noua Zeelanda.

One Response to “Iepuri Californieni”

  1. Marcela12 spune:

    Imi plac foarte mult iepurii californieni. Stau la bloc si nu am cum sa ii cresc in apartament, dar ma multumesc ca macar ii vad pe internet. Am mers in targ la europa dar nu am vazut iepuri californieni, defapt nici nu prea erau multe rase de iepuri. Ma uit cu drag pe acest site.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>