nav-left cat-right
cat-right

Poze cu Cai de Rasa

Poze cu cai (2)Poze cu cai – Ne-am decis sa scriem acest articol, prezentand numai poze cu cai. Foarte multi cititori adulti, dar si copiii,  doresc sa vada cum arata anumite rase de cai, dar nu au aceasta posibilitate de a-i vedea in realitate, fiindca in tara noastra nu mai sunt asa multi crescatori de cai cum erau in urma cu 10-20 de ani, iar cei care detin anumite exemplare minunate nu doresc vizitele unor persoane necunoscute prin propriile gospodarii.

Imagini cu cai de rasa

Pentru a nu ne intinde prea mult scrisul vom trece direct la prezentarea pozelor cu caii de rasa.

Imaginile cu cai sunt preluate de pe diferite site-uri publice, acestea avand doar caracter informativ. Daca printre aceste poze cu cai gasiti imagini realizate de dumneavoastra si nu doriti ca ele sa fie expuse pe site-ul nostru, avem rugamintea sa ne lasati un mesaj pe rubrica de comentarii sau prin intermediul formularului de contact.

In alta ordine de idei, daca constatati ca nu sunt expuse poze cu cai dintr-o anumita rasa pe care dvs. o cunoasteti, ne puteti indica acest lucru prin aceeasi metoda mentionata mai sus. Va multumim.

Daca acest articol vi s-a parut interesant, asteptam parerea voastra pe rubrica de comentarii.

Galerie foto cu cai de rasa

2 Responses to “Poze cu Cai de Rasa”

  1. alinutza spune:

    acestea sunt cele mai frumoase poze cu cai. imi plac atata de mult caii, incat as sta toata ziua sa privesc poze cu cai. cel mai mult imi place cel din poza a treia, cel colorat.

  2. Carina spune:

    Superbi :x app asta face parte tot din rasa asta?? http://imaginipoze.com/calare-pe-cal/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>