nav-left cat-right
cat-right

Vand iepuri de rasa – Californieni, Urias Belgian, Berbec German

Iepuri de vanzare in Cluj

Incep sa scriu acest articol folosind aceasta titulatura, fiindca asa l-am cunoscut pe un bun prieten de-al meu care, in momentul de fata, este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati crescatori de iepuri din Romania. El se numeste Nelu Petrean, dar in cercul crescatorilor de iepuri este cunoscut doar cu numele de Nelutu. Este din Cluj, iar pasiunea lui din copilarie a fost si va ramane cresterea iepurilor de casa.

Se ocupa cu cresterea a foarte multe rase de iepuri, motiv pentru care este cunoscut atat in Romania, cat si peste granitele tarii noastre. Rasele cele mai cunoscute pe care le detine sunt: Iepuri Californiei, Urias German, Berbec German, Urias Belgian, Fluture German, Rex Dalmatian, Rex Castor etc.

Expozitie de iepuri campioni

A participat la numeroase expozitii de iepuri in Cluj, Timisoara, Breaza, Bistrita si alte localitati din Romania, dar si in afara tarii, precum Ungaria sau alte tari din vecinatatea noastra. 

O data cu participarea la aceste expozitii de iepuri Nelutu a reusit sa castige si numeroase premii. Acestea pot fi gasite pe albumul sau de fotografii online: nelutu.sunphoto.ro 

Controverse

Datorita muncii depuse si succesului sau obtinut la nivel national, Nelutu a reusit sa isi atraga si foarte multe antipatii in randul concurentei. Pe foarte multe site-uri si forumuri se gasesc o multime de „binevoitori” care nu fac altceva decat sa ii deterioreze imaginea acestuia. Va spun ca am verificat situatia personal, iar cei ce se ocupa de acest subiect nu sunt multi. Sunt foarte putini, dar foarte agresivi in online.

Concluzie

Am scris acest articol nu pentru ca am fost platit, nu pentru a-i face reclama sau a dezminte cele scrise pe internet. Am scris doar pentru ca imi este un prieten serios si unul dintre cei mai buni crescatori de iepuri din Romania care investeste mult timp si suflet in activitatea sa.

Pe pagina de internet a televiziunii ProTV, puteti viziona un reportaj realizat in anul 2011.

P.S. Nelutu, sa ramai la fel de curajos si activ, si nu te lasa invins de oameni infranti de propriile idei.

Date de contact:

Nelu Petrean, Judetul Cluj, Localitatea Dej.

Tel: 0745538149, E-mail: nelupetrean75@yahoo.com, ID: nelupetrean75.

6 Responses to “Vand iepuri de rasa – Californieni, Urias Belgian, Berbec German”

 1. nelutu spune:

  Iti multumesc in mod personal , multa sanatate ,fericire si tot ce ti doresti sa se -mplineasca !!!!!

  • Admin spune:

   Asemenea si tie, si intregii famili, dar si pasiunii tale. Eu am lasat-o mai moale ca nu eram prea harnic in gospodarie. Eu stau mai bine la teorie, tu stai mult mai bine la practica. Te astept ca si colaborator, cel putin pentru un sfat, pe cel mai mare site din Romania despre animale si pasari domestice – http://www.animalesipasari.com. Sa ne auzim cu bine!

 2. Petrisor spune:

  Sunt din Constanta si am cumparat de la dl Nelutu acum trei ani, doua perechi de iepuri Californieni de care am fost foarte multumit. Acum eu vand iepuri Californieni si pot spune ca nu fac fata solicitarilor. Deja lume ma stie ca am rasa pura de iepuri Californieni si sunt recomandat din vorba in vorba. Cred ca o sa va contactez cat de curand sa mai cumpar cateva perechi de pui tot de Californian. Vreau sa-i mai amestec putin, ca am luat ceva si din Bulgaria. Salutare dl Nelutu va transmite Petrisor de la Mangalia.

 3. Bianca spune:

  Buna!as vrea si eu sa stiu care este temperatura medie de incubare a oualelor de papagal
  Este la fel ca la toate ouale?

 4. emalaura spune:

  si eu am cumparat o pereche de iepuri de la nelutu, dar nu pot spune ca m-au dat peste cap. i-am achizitionat prin cineva care a trecut prin cluj si a mers la nelutu si ia cumparat. Au mers bine dar i-am taiat. mai multe cuvinte nu am de spus. Era o pereche de iepuri californieni.

 5. POP spune:

  LA CE PRET SE VAD ACESTI IEPURI?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>